København - Privat udlejning af lejligheder

Købenahvn - Privat udlejning af lejligheder

Hvorfor vælge os?

  • Mere end 30 års erfaring med boligudlejning
  • Kæmpe netværk herunder ambassader og virksomheder
  • Uddannede fagfolk med erfaring og ekspertise i udlejning
  • Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (økonomisk ansvarsforsikret)
  • Der betales kun salær, hvis vi finder en lejer til dig
  • Huslejebetaling foregår direkte mellem lejer og udlejer
  • Ejendomsserviceafdeling

 

Med mere end 30 års erfaring er vi det oplagte valg, hvis du ønsker at udleje din lejlighed i København som privatperson. Vi fokuserer på både salg og udlejning og har gennem en årrække opbygget et stort kundenetværk, som sikrer, at du finder en passende lejer.

 

God service er i højsædet hos os – det er vigtigt for os at kunne give dig den absolut bedste rådgivning, og vi er derfor stolte af at kunne side, at alle vores rådgivere er uddannede fagfolk, som lægger stor værdi i af have praktisk erfaring på området.

 

Det er nemlig vigtigt at have styr på reglementet på udlejerområdet, fordi denne lov tit er i lejerens favør. Fordi denne også er kompleks, er der risiko for uvist ikke at overholde de enkelte paragraffer, og det kan koste dyrt.

 

Men bruger du os, kan vi garantere dig, at du er helt opdateret om, hvilke lovmæssige rammer, der er til stede – for både dig og din lejer.

 

Med andre ord tilbyder vi en enkel og kompetent metode til privat udlejning af din københavnske lejlighed - så grib telefonen og kontakt os på +45 70 15 90 07 eller udfyld kontaktformularen i højre side – så vender vi tilbage til dig og hjælper dig godt i gang i gang med hele forløbet.

Bestil gratis boligvurdering

CAPTCHA
Udfyld nedenstående captcha for at bevise, at du ikke er en spamrobot

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK