Om os

 

 

Hvem er vi?

 

Dansk Boligformidling ApS er Danmarks største og ældste

ejendomsfirma med speciale i salg og udlejning af boliger bl.a.

til udstationeret personale fra internationale virksomheder,

ambassader, organisationer m.fl.

 

 

Om os

 

I mere end fire årtier har vi været mellemleddet, når enestående ejendomme skulle have nye beboere, og i dag er vi blandt de førende i segmentet for de helt særlige boliger. Dansk Boligformidling APS er også landets største og ældste ejendomsfirma med speciale i salg og udlejning af boliger til expats og udstationeret personale fra internationale virksomheder, ambassader og organisationer.

Siden de tidlige 1980’ere har vi formidlet boligkontakt i tusindvis af tilfælde, og vi ved efterhånden, hvad det vil sige at formidle en god lejer-kontakt – og lave en god lejekontrakt. Det er nemlig en tillidssag at lade andre flytte ind i sin bolig, og med os som formidler eliminerer du nogle af tvivlsspørgsmålene, så du med ro i sjælen kan overdrage nøglerne.

 

En lejer til alle ejendomme

 

Vi er ikke kommet sovende til vores førerposition i forhold til at formidle kontakt mellem ejere og lejere, og det har krævet mange års arbejde at opbygge den enorme tillid, der skal til, når en bolig af en vis kaliber skal finde en lejer.

Vi har et kæmpe netværk af ambassader, virksomheder og seriøse lejere, der alle er screenet af vores kompetente medarbejdere – allerede inden første fremvisning.

Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og er derfor økonomisk ansvarsforsikret. Derudover benytter vi os af fagfolk og advokater, når kontrakterne skal udarbejdes, ligesom vi har en ejendomsserviceafdeling, så du i princippet ikke skal foretage noget i forbindelse med udlejningen.

Vi har hjulpet mange danskere til gode lejere gennem tiderne, og at leje ud til virksomheder, expats og troværdige lejere gør din gode ejendomsinvestering mere sikker, mens du selv vælger at bo andetsteds.

 

Få en forstående udlejer

 

Er du eller din virksomhed på udkig efter en ejendom til kortere eller længere tids leje, er vi eksperter i at formidle kontakten til en udlejer, der er indforstået med de omstændigheder, du ønsker at leje under. Vi arbejder benhårdt på, at relationen mellem lejer og udlejer altid er så professionel og gnidningsfri som overhovedet muligt, så kræfter kan bruges på at nyde opholdet i boligen.

Vi forholder os naturligvis til lovgivningen, og du kan være sikker på, at der altid er helt og aldeles styr på både love og formalia i de kontrakter, vi videreformidler.

 

Mere end bare mæglere

 

Vi har en flot portefølje af enestående ejendomme til salg, men vi sælger faktisk boliger i alle prisklasser. Vi har mere end 40 års erfaring med at prissætte og sælge boliger, og vi tilbyder en gratis og uforpligtende vurdering samt salgsrådgivning, når du ønsker at sælge.

Som noget helt særligt kan vi også tilbyde at have din bolig listet til både salg og udlejning samtidigt.

Vi er 11 ejendomsentusiaster, der sidder på spring for at formidle kontakt mellem dig og din kommende lejer, udlejer, sælger eller køber. Kontakt os, og lad os vise, hvorfor vi er landets største og ældste boligformidler.

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK