Velkommen til Nordsjællands svar på Yellowstone-ranch med 50.000 m2 grund

Tilbage til oversigt

Harreshøvej13,

B

Velkommen til Nordsjællands svar på Yellowstone-ranch med 50.000 m2 grund

 Oplev den ultimative kombination af luksus og rustik charme på dette enestående landsted på Harreshøjvej i Tikøb, Nordsjælland.

Denne enestående ranch-inspirerede ejendom ligger med udsigt til vidtstrakte enge, marker og skovklædte områder, der giver dig følelsen af at være midt i et helt særligt område, og med garanti for privatliv.

Velkommen til et hjem hvor liebhaveri og eventyr mødes i en eksklusiv ejendom, hvor der er mulighed for dyrehold, shelter-komsammen, musikfestival, paddelbane, tennisbane eller en tur rundt på grunden i golfbilen med rosé i kopholderen på den knap 50.000 m2 private grund.

Nuværende ejere har lavet en gennemgribende renovering af ejendommen, så hver en kvadratmeter er udnyttet, gennemtænkt og renoveret i de bedste materialer med omhu, omtanke og kærlighed. Rumfordeling, funktion og komfort er sat i højsæde, målet har været at danne de optimale rammer for både voksne og børn hvilket er lykkes til fulde.

Ranchen ligger helt privat med en ca. 400 meter lang indkørsel, gennem de smukke marker, og adgang til ejendommen sker via en elektrisk port halvvejs gennem indkørslen.

Ejendommen består af entré med flere indbyggede skabe, stort køkken-alrum med tv stue, idyllisk stue med åben pejs, flere soveværelser og badeværelser, walk-in dressing room, fitness/kontor og sauna. Uanset hvilket rum du befinder dig i, og uanset etage, er der uhindret og imponerende udsigt til den smukke natur der omgiver ejendommen.

På ejendommens grund finder du endvidere: dobbelt carport med el-lade stander, en swimmingpool som ligger midt mellem ejendommens tre længer, koldt-vands kar med direkte adgang til boligens sauna, flere terrasser, større privat sø med karper, badebro og robåd, et meget stort skovområde med shelter, legeplads og køkkenhave samt til ejendommen tilhørende marker.

Ejendommen ligger 5 min. kørsel fra Fredensborg og tæt på Hornbæk by som byder på restauranter, Øresund og en af Sjællands største sandstrande.   

Dette landsted på Harreshøjvej er ikke bare et hjem; Det er en destination. En destination der tilbyder en unik kombination af landlig ro og luksuriøs livsstil. Tag springet og lev det autentiske ranchliv uden at forlade Danmark – Velkommen til dit eget stykke Yellowstone-inspireret paradis.

 

 

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK