Velkommen til Østerbros mest attraktive område - Det "Svenske" kvarter.

Tilbage til oversigt

Upsalagade 20B, 3 TV

B

Velkommen til Østerbros mest attraktive område - Det "Svenske" kvarter.

Denne smukke ejendom fra 1898, er beliggende i det eksklusive "Svensker" kvarter ved Holmens Kirkegård som nabo, og tæt ved Østre Anlæg. I gåafstand til Kastellet, Søerne, Statens Museum For Kunst, indkøbsgader som Øster Farimagsgade og Østerbrogade samt er der mindre end 10 minutter til Kgs. Nytorv. Her bor man midt i byen, men i et meget stille område med særdeles gode parkeringsmuligheder og få minutters gang til tog og metro.
 
At bo i netop dette kvarter er drømmen for de fleste som ønsker at bo på Østerbro eller ved City. Her bor man blandt nogle af Københavns smukkeste og mest velholdte bygninger omgivet af smukke træer og grønne områder.  Lejligheden ligger på tredje sal i en smuk og vedligeholdt ejendom som i 2018 blev renoveret af Gefion. Renoveringen blev udført med stor respekt for bygningens oprindelige detaljer, og alle lejligheder blev moderniseret til nutidens krav om kvalitet og funktionalitet.
 
Der er elevator i ejendommen, og en utrolig charmerende og stemningsfuld gård hvor også cykler kan parkeres.
 
Lejligheden er på 132 m2 og står flot og indflytningsklar med lyst plankegulv, moderne køkken og med alle hårde hvidevarer i mærket Miele. Her er en meget funktionel planløsning hvor alle kvadratmetre er udnyttet optimalt. Lejligheden indbyder til mange timer i hjemmet grundet det fantastiske lys i alle værelser, den smukke udsigt, og den gode stemning som præger boligen.
 
Lejligheden består af entré med indbyggede skabe, stort åbent opholdsrum hvor køkken er i åben forbindelse med stue. Her er let plads til det store spisebord i forbindelse med køkkenet og til sofaarrangement. Herfra er der dobbeltdør ud til lejlighedens vestvendte altan, som om foråret og sommeren, er en forlængelse af det åbne stue/køkkenalrum. Altanen er rigeligt stor til at der både kan grilles og soles i loungemøblerne. Lejligheden består yderligere af tre gode soveværelser, et gæstetoilet med kombineret vaskemaskine og tørretumbler, og et større badeværelse med brus.
 
Velkommen til dit nye hjem.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK