Eksklusiv lejlighed på Papirøen med 15 m2 altan ud mod kanalen - uden

Tilbage til oversigt

Papirøen

B

Eksklusiv lejlighed på Papirøen med 15 m2 altan ud mod kanalen - uden

LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT

En urban oase omkranset af vand på alle fire sider, hvor mennesker mødes for at koble af, opleve kultur, spise god mad, bo – og nyde udsigten over vandet og indre København.

Øen har i godt 300 år lagt opdæmmet jord til en lang række vigtige funktioner for byen: fra skibsværft til krigshospital, kanonopbevaring, kuldepot og papirlager. I dag husker de fleste københavnere bedst tiden med oplagring af papir, som gav Christiansholm dens nuværende kaldenavn: PAPIRØEN. Øen er placeret på den nye akse af oplevelser, gastronomi og kultur, der forbinder det klassiske København med alle de nyere tilbud på Holmen og Refshaleøen. Her får du muligheden for at være en del af denne nye bydel og opleve papirøens fantastiske stemning på tæt hold.

Lejligheden ligger på 3. sal i den eksklusive ejendom. Den indeholder en rummelig entré og fordelingsgang med adgang til to lyse og gode soveværelser. 2 badeværelser med brus samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler samt håndvaskmøbel med plads til opbevaring. Åben opholdsstue med store vinduespartier ud mod kanalen og i forbindelse med eksklusivt unoform køkken som indeholder alle hårdhvidevarer. Fra køkken/alrum er der direkte udgang til lejlighedens store sydvest vendte altan. Altanen er overdækket og har unik udsigt over Københavns Kanal med indsejlingen til Nyhavn, Inderhavnsbroen og Knippels Bro, samt over byens tage.
Der er gulvvarme i hele lejligheden.

Til lejligheden medfølger p-plads til parkeringskælder og depotrum.

Til lejligheden medfølger også adgang til Papirøens egen concierge, som ved hjælp af et stærkt udviklet servicegen kan udvirke mirakler og gøre det umulige muligt. Mirakler leveres fra dag til dag, mens det umulige dog kan have et par dages leveringstid. I praksis kan arbejdsopgaverne variere fra fremskaffelse af sjældne slotsaftapninger til praktiske gøremål, som spænder lige fra reservation af chaufførkørsel til booking af restaurant besøg eller andet.

Udlejes ikke som delebolig
Forbrugsudgifter er ikke inkluderet.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK