Flot lys lejlighed i roligt kvarter

Tilbage til oversigt

F.F. Ulriks Gade

B

Flot lys lejlighed i roligt kvarter

Til internationale lejere.

Lejligheden er beliggende på de øverste to plan i en hjørneejendom i stille byhus område. Beliggenheden er yderst fordelagtig med gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og grønne områder i gåafstand fra lejligheden.

Lejligheden er udført i to plan og er blevet gennemgribende renoveret med en ny og moderne rumfordeling, moderne køkken, bad og gulve. Lejligheden er udført i materialer af høj kvalitet og står nu klar til nye beboere fra d. 1/8-2024

Man ankommer i lejlighedens entre på 2. sal, hvor der er god plads til overtøj mv.. Herfra tages man videre ind i det åbne stuerum der er i direkte forbindelse med køkkenet. Køkkenet er udført med alle hårde hvidevarer og har god plads til stort spisebord. Her er et flot udsyn til området fra de mange vinduespartier og et godt lysindfald. Opholdsstuen ligger i åben forbindelse med spisestue og er i en god størrelse. Stort soveværelse med dobbeltseng og vinduer mod gårdmiljø. Der forefindes både gæstetoilet samt badeværelse med separat brus og vaskefaciliteter i umiddelbar forbindelse med soveværelset.
Ad intern trappe kommet man til 3. salen, som er karakteriseret ved at flot naturligt lys og skrå vægge. Her er et åbent repos med videre adgang til to soveværelser. Det ene soveværelse er i mindre udgave med plads til seng og evt. skrivebord, hvor det andet er ca. dobbelt størrelse med god plads til øvrigt møblement.

Lejligheden udlejes fuldt møbleret til internationale lejere. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK