Fuldt møbleret lejlighed øverst i ejendommen

Tilbage til oversigt

Tordenskjoldsgade

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Fuldt møbleret lejlighed øverst i ejendommen

Bemærk fast lejeperiode på 3 måneder.

Lejlighed en attraktivt beliggende på 5. sal i ejendommen, med elevator op til 4. sal. Lejligheden er karakteriseret ved et godt naturligt lysindfald, fremstår meget privat og er lige til at flytte ind i. Der er en skøn terrasse mod gården, med hyggelig beplantning og god plads til ophold. Ejendommen fremstår yderst velholdt og præsentabel.

Man ankommer i lejlighedens entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til et stort stuerum med flere kvistvinduer mod syd. Her er et flot naturligt lysindfald og et kig til tårnet på Christiansborg. Stuerummet er møbleret både som opholds- og spisestue og er i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er udført med køkken ø, er fuldt udstyret og har alle nødvendige hårde hvidevarer.

Der forefindes hele tre soveværelser i lejligheden. To af værelserne er udført med enkeltsenge mens det sidste har en dobbeltseng. Alle værelser har indbyggede skabe og er fleksible i indretningen, hvis der er et andet behov. Der er hele to badeværelser i forbindelse med soveværelserne. Begge er udført med separat bruseniche og det primære med vaskefaciliteter.

Fra det bagerste af lejligheden er adgang til en skøn tagterrasse mod gården. Her er god plads og terrassen er indrettet med spisebord og stole, altankasser mv.. Et fremragende sted at nyde solen.

Bemærk en fast lejeperiode på 3 måneder. Udlejes fuldt møbleret. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK