Eksklusiv villa med fantastisk beliggenhed

Tilbage til oversigt

Fortunvej

B

Eksklusiv villa med fantastisk beliggenhed

Attraktivt beliggende på den stille del af Fortunvej, tæt ved Ermelunden og Dyrehaven, finder du denne flot gennemrenoverede villa med kælder. Villaen er moderne og indflytningsklar med nøje gennemtænkte detaljer og indeholder 197 m2 i grundplan og 1. sal samt 75 m2 brugbar og veludnyttet kælder.
Når du træder ind i villaen, bliver du mødt af brede plankegulve, designer-tapet og Toni-armaturer i både køkken og badeværelser. De sprossede vinduer og indbyggede skabe bidrager til den gennemførte og hyggelige stil.
Ejendommen byder på hele 5 soveværelser samt 3 badeværelser og 1 gæstetoilet. Yderligere er der 2 værelser i kælderen, perfekt til gæster eller som hobbyrum.
Den store stue er i åben forbindelse med det lækre køkken, og her er der både gennemgående pejs og 2 dobbeltdøre ud til den store sydvestvendte træterrasse.
På første salen har det ene værelse udgang til 2 store altaner, mens de 2 andre værelser har dobbeltdøre ud til en ca. 30 m2 tagterrasse.
I kælderen finder du endnu et badeværelse, to værelser, et bryggers/vaskerum og et depotrum.
Haven er sydvestvendt, så solen kan nydes på terrassen fra morgen til aften i denne solrige og private have. Haven tilbyder nedgravet trampolin, gyngestativ/ rutsjebane, og smukke gamle frugttræer og er nem at vedligeholde. Der findes skur til opbevaring samt parkeringsmuligheder til biler og cykelskur.
Beliggenheden er enestående med få minutters gang til skoven og gode transportmuligheder mod Lyngby og Klampenborg hvorfra der er gode forbindelser til København eller nord på. Indkøb kan fortages i nærområdet- her er der flere muligheder ved Jægersborg Alle, Ordrupvej eller Gentoftegade.

Udlejes kun til Expats
Forbrug er ikke inkluderet

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK