Stort hjørnerækkehus centralt beliggende

Tilbage til oversigt

Høyensgade

B

Stort hjørnerækkehus centralt beliggende

Huset er beliggende i de idylliske 'Kartoffelrækker', hvor huset er placeret på hjørnet af Høyensgade og Østre Farimagsgade. Huset er i god stand og her er prioriteret at bi bevare flere originale detaljer. Der er adgang til huset fra både for- og baghave.

Man ankommer i husets entre der går direkte ind i stuerum og køkken. Rummet er beliggende på hjørnet af ejendommen og er karakteriseret ved flere vinduespartier og et godt naturligt lysindfald. Herfra er videre adgang til stuerum / kontor / soveværelse, samt et mindre badeværelse med separat bruseniche. Køkkenet er i god stand med god opbevaringsplads og alle moderne hvidevarer.

Ad intern trappe kommer man til 1. salen, der er kan indrettes med to store soveværelser - Eller mere oplagt som et stort stuerum samt ét soveværelse. Her og i øvrigt større badeværelse kar og fransk altan.
2. salen er udformet med 3 gode soveværelser, et gennemgangsrum der kan udnyttes som garderobe samt et mindre toilet. Hele 2. salen ar karakteriseret ved skrå vægge og en god rumstørrelse.

Der er fuld kælder på ejendommen på hele 69 m2, hvor det største rum er fuldt udgravet og har en god lofthøjde. Det er i øvrigt belagt med klinker og har en stor lyskasse og flere vinduer. Yderligere er der to disponible rum til opbevaring samt badeværelse og vaskerum.

Udlejes ikke som delebolig. forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK