Nybygget rækkehus af HusCompagniet

Tilbage til oversigt

Gydevej

B

Nybygget rækkehus af HusCompagniet

Udsigten Gydevej består af 22 nye rækkehuse fordelt over 7 bygninger som er placeret ned langs den skrånende bakke når du ankommer via Gydevej,
Rækkehusene ligger flot fordelt med henblik på at alle husene kan nyde udsigten over marker, træer og på klare dage, hele vejen til Sverige.
Nærområdet tilbyder alt hvad man har brug for i forbindelse med en velfungerende hverdag. De daglige indkøb kan klares få hundrede meter fra hoveddøren. Børnefamilien kan glæde sig over den nærliggende skole og daginstitution.
Området fremstår åbent og indbyder til ophold og udfoldelser tæt på naturen. Adgang til hele bebyggelsen foregår ad den nye ensrettede vej i forlængelse af Gydevej. Biler kan parkeres på egen parkeringsplads, der knytter sig til rækkehusene. På den måde holdes trafikken med biler på ene side af bebyggelsen, så der opnås et roligt haverum på den anden — til glæde og gavn for beboerne.
Husene bliver opført i høj kvalitet af det anerkendte byggefirma HusCompagniet, så det kan garanteres, at alle lejere får et godt og solidt rækkehus at bo i.
Rækkehusene er bygget med fokus på energieffektivitet. Dette inkluderer ekstra god isolering, tre-lags vinduer og gulvvarme i hele huset. Husene bliver opvarmet af husets egen varmepumpe, som hjælper med at reducere energiforbruget, så du sparer penge på energiregningen.
Alle rækkehusene har egen privat have samt parkeringsplads.
Husene har nye køkkener fra HTH, blandingsbatterier fra Grohe og køkkenhvidevarer fra AEG
Der vil blive opsat to elbilsladere fra Clever så der er mulighed for at oplade sin el-bil.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK