èn lejlighed tilbage af de nye eksklusive lejligheder

Tilbage til oversigt

Gefionsbakken

B

èn lejlighed tilbage af de nye eksklusive lejligheder

Tidsubegrænset lejemål.

På en udsøgt adresse i Espergærde, tæt på stranden og det hyggelige havnemiljø, kan I nu overtage denne nyrenoverede lejlighed, der fremstår fuldstændig indflytningsklar med flere lækre detaljer, et fantastisk lysindfald og en udsigt som skal opleves.

Lejligheden her på Gefionsbakken 2 st tv er den ene af i alt fire lejligheder, som ligger i en smuk, klassisk ejendom fra 1910. Ligesom de andre boligenheder er den blevet komplet renoveret fra top til tå – og med stor respekt for den originale stil. Ejendommen står nærmest majestætisk på den store, opvoksede grund, og udefra præsenterer den sig attraktivt med hvidmalet facade, tagkviste og karakteristiske, buede vinduespartier, der sørger for et godt lysindfald og et smukt udsyn til vandet.

Der er tale om en fireværelses lejlighed, hvis areal er fordelt over to etager. Stueplanen er udnyttet som opholdssektion, mens der er separat værelsesafdeling øverst. Et lyst trappeforløb i entréen forbinder de to etager, som begge står skarpt med glatte, hvide vægge, lyse gulve og pæne radiatorskjulere. Dertil har lejligheden ventilationsanlæg, der sørger for et optimalt indeklima.

Stueplanet byder på et lyst stuemiljø med mulighed for kontorplads i vinklen, der er udstyret med gulv til loft-vindue. Dertil får I et stilrent brusebadeværelse i Travertin-look, som har vindue til det fri, væghængt toilet, vaskesøjle og armaturer fra Grohe. I samme plan venter et spritnyt og tidløst Svane-køkken med grebsfrit inventar og alt i hårde hvidevarer.

Øverst er der synlige, fritliggende bjælker, der er sorte, så de står i fin kontrast til alt det lyse. Heroppefra kan I også nyde en flot udsigt til vandet og Sverige på den anden side. På denne etage er der ligeledes badeværelse i samme stil som stueplanets, og dertil får I to værelser og et ekstra rummeligt soveværelse med lysindfald fra syd og øst.

Udenfor er en stor fælleshave, som smukt indrammes af høje træer. Her er en græsplæne, hvor man kan sidde og grille, og på grunden er der også et skur og en garage til cykler og barnevogne. Til hver lejlighed hører også et aflåst kælderrum.

Ejendommen ligger højt, godt tilbagetrukket fra trafikstøj, og udover nærheden til det maritime miljø med bademuligheder og restauranter, får I kun små 400 meter til Egebæksvang Skov, hvor der er gode løberuter. Samtidig er der en kilometer til indkøbsmuligheder.

Til boligen medfølger egen p-plads.

Udlejes ikke som delebolig.
Forbrugsudgifter er ikke inkluderet.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK