Fantastisk herskabslejlighed på Frederiksberg C

Tilbage til oversigt

Frederiksberg Alle

B

Fantastisk herskabslejlighed på Frederiksberg C

Lejligheden er beliggende på 3. salen i en flot, velholdt og yderst præsentabel ejendom. Med en attraktiv beliggenhed i starten af Frederiksberg Alle - lige rundt hjørnet fra Værnedamsvej - er der gåafstand til lokale bagerier, kaffebarer, caféer og restauranter samt de daglige indkøbsmuligheder. Lejligheden er netop blevet gennemgribende renoveret og står med et flot køkken i højeste kvalitet, samt matchende badeværelser i samme stil og materialer. En absolut særlig lejlighed og sjælden mulighed på lejemarkedet.

Man ankommer i lejlighedens åbne entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang ind til lejlighedens store åbne køkken alrum; udført med en stor køkken ø, indbyggede vitrineskabe, flotte lofter med stuk og yderligere plads til møblering af en spiseplads. Køkkenet er et snedkerkøkken i højeste kvalitet med eksklusive bordplader, alle nødvendige hårde hvidevarer og generelt rigeligt med opbevaringsplads. I forlængelse af køkkenet er adgang til en separat spisestue med et godt naturligt lysindfald. I forlængelse af spisestuen er adgang til et stort stuerum med flere vinduespartier mod Frederiksberg Alle, en flot indbygget pejs samt indbyggede reoler. Her er mange muligheder for indretning og udnyttelse af det store stuerum.

Der forefindes tre soveværelser i lejligheden. To af værelserne ligger i umiddelbar forbindelse med hinanden og er oplagt at udnytte som gæsteværelser, børneværelser, hjemmekontor eller lignende. I den anden ende af lejlighed er udført en stor og luksuriøs master-afdeling med et stort soveværelse med skabe og direkte adgang til privat badeværelse, et separat walk-in / påklædningsværelse samt et bryggers med vaskefaciliteter. I forbindelse med primære soveværelse er der adgang til en stor altan mod lukket gårdmiljø. Yderligere forefindes centralt i lejligheden et gæstebadeværelse med bruseniche.

Der medfølger brugsret til privat parkeringsplads i lukket gårdmiljø til lejligheden. Yderligere mulighed for gæsteparkering. Enkelte lamper kan følge med i lejemålet. Der er brugsret til privat depotrum.

Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK