Fantastisk herskabelig villa - Fuldt møbleret

Tilbage til oversigt

Emiliekildevej

B

Fantastisk herskabelig villa - Fuldt møbleret

Bemærk den mulige lejeperiode på 3-6 måneder. Udlejes fuldt møbleret.

Huset er attraktivt beliggende for enden af en sidevej til Emiliekildevej. Huset er blevet komplet gennemgribende renoveret og fremstår i flot og moderne stand med et væld af originale og herskabelige detaljer igennem huset. Huset er et halvt dobbelthus med adgang til et stort privat udeområde.

Man ankommer i husets entra med flere muligheder for opbevaring. Herfra er videre adgang til den imponerende spisestue centralt i stueplan. Her er træbeklædning på vægge, pejs centralt i rummet og adgang til yderligere stuerum ensuite. Stuerummene er store og indrettet primært som henholdsvis spisestue og opholdsstue. Fra spisestuen er adgang til et stort køkken af professionel standarder. Her er en fuld hvidevareserie fra Gaggenau, en flot udført køkkenø med siddepladser og direkte udgang til en privat terrasse mod haven. Der er alt i alt tre private terrasser rundt om huset til disposition.

Ad en flot og detaljerig trappe ankommer man til 1. salen. Her er indrettet hele fem soveværelser og tre badeværelser. Værelserne er alle i en god størrelse og hele to af værelserne har adgang til store hemse der er vel udnyttet. Det primære soveværelser er udført med loft til kip, har direkte adgang til eget badeværelse med kar og har udgang til altan. Alle badeværelser er nye og er udført i eksklusive materialer.

Der er mulighed for at få adgang til separat gæstebolig med eget køkken. Yderligere forefindes et bryggers med vaskefaciliteter.

Boligen står til salg sideløbende og lejer skal give adgang til fremvisninger maksimalt én gang ugenligt. Udlejes fuldt møbleret.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK