Moderne hus med fire soveværelser - Fuldt møbleret

Tilbage til oversigt

Toftebjergvej

B

Moderne hus med fire soveværelser - Fuldt møbleret

Huset er velbeliggende på en hyggelig villavej i Brådebæk - Kun 5 minutters kørsel fra Hørsholm by og med nem og hurtigt tilgang til motorvejen. Huset er et moderne hus opført i 2004 med en praktisk rumfordeling.

Man ankommer til huset entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til et stort og åbent stuerum med vinduespartier mod haven. Her er indrettet opholdsstue med udsigt og udgang til haven og med en hyggelig pejs. Køkken alrummet er i delvist åben forbindelse og er indrettet med en god spiseplads og er stort åbent køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer. Fra spisestuen er ligeledes udgang til en stor terrasse mod haven.

Der forefindes alt i alt fire soveværelser i huset, som alle er indrettet med indbyggede skabe. Det primære soveværelser har direkte adgang til eget moderne badeværelse med en stor separat bruseniche. Yderligere forefindes et gæstebadeværelse med karbad.
Husets vaskefaciliteter er indrettet i bryggers, som også fungerer som husets anden ind-/udgang. Her er ligeledes god opbevaringsplads i forlængelse af køkkenet.

Der er en flot og attraktiv have til huset, som er indrettet med træningsfaciliteter, skur og en stor terrasse. Her er en god følelse af privatliv og fra stuerummene er direkte udgang til terrasse og havestykket. Der er en stor indkørsel foran huset med plads til parkering af flere køretøjer.

Husets udlejes for en periode på op til 3 år. Huset udlejes fuldt møbleret. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK