LIMHAMN - Luksus

Tilbage til oversigt

Götgatan 50 +

Der er ikke oprettet et kort for boligen endnu

B

LIMHAMN - Luksus

Kaptajnshuset skal sælges

I det charmerende Limhamn tæt ved Øresund finder I én af byens flotteste funkisvillaer opført i 2004. Den karakteristiske og arkitekttegnede villa er på 206 indvendige kvadratmeter beboelsesareal  i 2 etager. Med sit kompromisløse udtryk har villaen prydet Limhamn gennem årene. Til huset hører isoleret og opvarmet garage på 60m2 med plads til bl.a. tre biler. På grunden findes desuden et 10m2 stort isoleret depot med tør kælder på ca 14m2. Grunden er på 849m2 og haven er letholdt.

Villaen ligger tæt på Øresund, med fine indkøbsmuligheder, caféer og gode restauranter i gåafstand fra huset. Tæt på marina og 5 minutter til golfbane. Der er korte afstande til flere skoler og døgninstitutioner samt gode forbindelser til både Hyllie Station samt Malmø By med busser indenfor kort afstand.

Villaen indeholder 5 værelser, alle med skabe samt et aktivitetsrum. Forældresoveværelset indeholder walk-in closet. Stuen har 6 meter til kip med et fantastisk lysindfald. Det overdådige forældrebadeværelset er et arkitektonisk mesterværk med adgang til stor sauna i de bedste materialer. De antracit farvede vinduer er af VELFAC og de flotte og kraftige teaktræsdøre med de runde vinduer er af BOVALLS. Gulve i huset er JUNCKERS skibsplank.

Huset opvarmes ved jordvarmeanlæg og der er gulvvarme på begge etager samt i garagen.

Køkkenet er et Unoform køkken med bl.a. Gaggenau hvidevarer og huset har endvidere centralstøvsuger.

Villaen omkranses af en flot lampebestykket mur og beplantningen i den velplejede, afvekslende og arkitekttegnede have består af træer, buske og græsser. Der er en stor plæne som indbyder til leg, gårdhave samt flere terrasser rundt huset. Haven er holdt i stramme linjer som spiller fint sammen med husets arkitektur og der er tilstræbt en stram sydlandsk inspireret stemning.

Afstanden til Danmark er kort med køretider på hhv. 35 minutter til Valby og 40-45 minutter til centrum.

For nærmere information: kontakt John Vinther - mobil 2011 1659 eller john@danskboligformidling.dk

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK