Eksklusiv villa omgivet af den smukkeste natur.

Tilbage til oversigt

Agiltevej10, 2970 Hørsholm

Der er ikke oprettet et kort for boligen endnu

B

Eksklusiv villa omgivet af den smukkeste natur.

Arkitekttegnet villa med masser af plads.

Her kan I bo i landzone og samtidig være tæt på byen. Villaen fremstår lige så flot og lækker, som da den blev opført af de nuværende ejere i 2006. Den er fuldmuret, præget af et behageligt indeklima og opført i brune blødstrøgne sten, der visuelt blender ind i naturomgivelserne i samme farvenuancer som stammerne på de træer, der smukt omkranser huset. Taget er i engoberet tegl.

I får ikke færre end 314 kvadratmeter at boltre jer på, og planløsningen er ideel til en børnefamilie med flere børn. De voksne kan se frem til en stor master bedroom afdeling der indeholder soveværelse med indbyggede skabe, badeværelse med jacuzzi, skulpturel håndklædevarmer, varme bag spejl, så de ikke dugger, og makeupbord. Der er granitfliser på gulvet og alle bordplader er ligeledes i granit. Desuden er der et fantastisk stort walk-in med lukkede skabe og spejldøre. Master bedroom ligger på den ene side af stuen med passende afstand til husets øvrige værelser. Dem er der tre af, og de befinder sig på den anden side af de fælles opholdsrum, hvor der også er et stort badeværelse med kar, indbygget skab med spejllåger og vasketøjsskakt, som fører til bryggerset i underetagen.

Familiens større børn vil sætte pris på, at der er indgang via carporten lige ved værelserne. I underetagen er der, udover et kæmpe bryggers, også et dejligt værelse og et stort viktualierum, der også kan anvendes som vinkælder. Midt i huset ligger de skønne opholdsrum med vandskurede vægge og hele 3,85 meter til loftet, så man oplever lyse forhold og en fantastisk udsigt til alt det grønne igennem de store vinduespartier.

Fra køkkenalrum og stue er der udgang til den flotte terrasse med sol hele dagen. Terrassen er støbt, så I ikke skal spekulere på ukrudt. Der er en helt ny markise, så I kan skærme af for solens stråler, når de er stærkest. Herfra kan I også nyde solnedgangen, ligesom man kan inde fra huset, hvor de fleste vinduer er vendt i samme retning. Huset har jordvarmeanlæg og gulvvarme over det hele, ligesom grundbelysningen er klaret med de indbyggede loftsspots, så man blot kan arrangere sig med hygge- og læselys som supplement.

Her er 2 gaspejse, en åben i stuen og en lukket i køkkenalrummet. Her er masser af skabsplads med indbyggede skabe med spejle i værelser og entré.

Her er IHC-anlæg og persienneruder  i masterbedafdelingen. Køkkenet har granitbordplader og er udstyret med affaldskværn, quooker, vinkøleskab og varmeskuffe foruden to ovne, og hvad man ellers skal bruge. Der er kort sagt tænkt på alt, og det hele fremstår stilfuldt, strømlinet og i særklasse. Klar til at blive taget i brug naturligvis, så I kun skal tænke på, hvordan I skal møblere og sætte jeres eget personlige præg på boligen. Haven er 6000 kvadratmeter stor med høj herlighedsværdi, lige på grænsen til den omkringliggende natur. I kan nyde synet af de mange træer og planter, ligesom søen har masser af liv. I kan se frem til at skulle stifte bekendtskab med et rigt dyre og fugleliv på grunden, ligesom der er fisk i søen.

Ejendommen ligger meget tæt på Hørsholm Golfklub, og infrastrukturen er fin med kort afstand til motorvejsnettet og kun et par kilometer fra Usserød Skole, så børnene hurtigt kan komme frem og tilbage. I har også kort afstand til Hørsholm Midtpunkt med butikker, sport og caféer.

Velkommen på landet lige ved byen.

 

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK