Kommandantens Gård på Islands Brygge

Tilbage til oversigt

Weidekampsgade 2300

B

Kommandantens Gård på Islands Brygge

Kommandantens Gård på Islands Brygge 

Beliggende på én af de absolut bedste beliggenheder i Kommandantens Gård på Islands Brygge, på hjørnet af bygningem hvor solen har fri adgang til lejlighedens tre altaner og store åbne stue, væk fra trafikken og med udsigt til vandet i kanalerne. Lejligheden er  indrettet med separat entré med indbygget skabsplads til overtøj, adgang til gæstebadeværelse med brus og børneværelse/kontor med indbyggede skabe.  Fra entréen er der adgang til stort åbent stuerum, som er praktisk inddelt i en spiseafdeling og opholdsafdeling, med rigeligt plads til begge dele. Fra det store stuerum erder udgang til tre altaner beliggende på hver sin side af bygningen, hvilket giver rig mulighed for at finde læ/sol/skygge efter behov. Åbent køkken i forbindelse med stuen med alle hvidevarer samt køkken ø. Stort master bedroom med indbyggede skabe med direkte adgang til badeværelse med separat brus og vaskesøjle.
Der forefindes elevator i ejendommen.

Til lejligheden medfølger kælderrum.
Mulighed for at tilleje parkeringsplads i kælder.

Ejendommen er fra 2006 og har en særdeles veldrevet ejerforening med styr på økonomien. Der er et flot åbent gårdmiljø med hyggelige kroge og flot trappe til den kunstige kanal. Islands Brygge byder på smukke grønne områder, sandstrand, havnebadet som ligger blot 400 meter væk og mange hyggelige caféer, restauranter, butikker. og indkøbsmuligheder.
Amager Fælled og Rådhudpladsen ligger blot en kort cykeltur væk.
 
Her får du en sjælden god placering på bryggen med tre altaner som alle vender fra øst til vest, ideel planløsning, masser af lys og god stemning.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK