Mange gode m2 i Lyngby, tæt ved dyrehaven til en fornuftig pris.

Tilbage til oversigt

Hvidegårdsparken 14, 2800 Kongens Lyngby

B

Mange gode m2 i Lyngby, tæt ved dyrehaven til en fornuftig pris.

Dejlig tilbagetrukket etplans villa tæt ved Dyrehaven

Velkommen til Hvidegårdsparken, et eftertragtet villaområde i Lyngby hvor villaerne ligger ned af stille lukkede villaveje og tæt ved Dyrehaven.

Boligen er placeret ugenert på en skøn tilbagetrukket grund, med en lang brostensbelagt indkørsel som ender ud i en dobbelt carport med et tilbygget haveskur. Villaen er en etplansvilla bygget af gule mursten med en stor syd-vest vendt grund på mere end 1000 m2. Her er der både terrasse hvor der er plads til at holde middage, og en stor græsplæne med rigelig af plads til trampolin, fodboldnet, stangtennis og andet have legetøj.

I haven er der hyggelige kroge og rosenbede som omkranser terrassen. Sælger har fået opsat lyddæmpende hegn ud mod Klampenborgvej så man kun hører lidt trafik fra haven, og indendøre kan man slet ingenting høre.

Boligen består af en mindre entré med indgang til til et nydeligt moderniseret gæstebadeværelse med brus, og et mindre værelse med indbyggede skabe. Herfra er der adgang til boligens store stue med plads til både sofaer og hjemmekontor. Fra stuen er der en bred sjydedør til den tilstødende lyse spisestue. I spisestuen er der åbnet op til det nyere "Designa" køkken med alle hårdehvidevarer og med god skabsplads. Fra køkkenet er der direkte adgang til bryggers med indbyggede skabe, vaskemaskine og tørretumbler, centralvarmeanlæg med varmluftopvarmning og med dør ud til den brostensbelagte forplads. Fra spisestuen er der en smuk fordelingsgang med dør til bryggers, to værelser hvoraf det ene værelse let kan genetableres tilbage til to værelser, og badeværelse med brus og badekar.

 

Fra spisestuen er der udgang til den lyse overdækkede og opvarmede havestue på ca. 40 m2 som på hyggeligste vis forbinder den dejlige have med huset, så sommeren forlænges med flere måneder og foråret starter tidligere på året. Sidst, men ikke mindst, er der fra havestuen adgang til en større isoleret garage påca. 23 m2, der i dag benyttes som hobbyrum, vinrum, øvelokale og opbevaring. Som boligejer i Hvidegårdsparken er der mulighed for at få adgang til grundejerforeningens tennisbane som ligger smukt ud til naturen. Hvidegårdsparken er et eksklusivt og velholdt villakvarter med smukke platantræer ned af villavejene og med stier direkte ud til Torsdalsmose, der med skov,sø og cykelstier byder på masser af sportsmuligheder. Her bor mange børnefamilier, men villaerne er også ideelle til parret som ikke ønsker trapper i deres bolig.

 

Der er gode busforbindelser i alle retninger, mototvejen ligger lige ved og med gåafstand til folkeskole, DTU og indkøb.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK