Sophienlund Alle 2, 3250 Gilleleje

B

Ferlegård

FERLELUND

Denne smukke totalt restaurerede "herregård" er beliggende i det bølgende Nordsjællandske landskab mellem Hornbæk og Gilleleje, og med en af Danmarks bedste golfbaner som nabo.

"Herregården" er beliggende på ca. 13 ha grund og fremtræder elegant i hvide farver med sortglaseret tegltag, smedejernslåger, søjler og perlegrusbelagte indkørsler og gårdspladser.

Ejendommen indeholder et hovedhus på 328 m2. Hovedhuset er en herskabelig bolig med hall, lyse stuer en suite, åbent køkken med stor kogeø, lækre badeværelser, lyse soveværelser med udsigt til grundens smukke parklignende omgivelser og til Gilleleje golfbane, store terrasser og balkoner. Derudover kælder med god plads til opbevaring. Hovedhuset er gennem tiden smagfuldt og elegant renoveret i eksklusive materialer og med respekt for ejendommens historie og oprindelige detaljer.

Udover det herskabelige og yderst charmerende hovedhus, hører der yderligere følgende til grunden:

7 velholdte ferieboliger som alle er udlejede til en årlig lejeindtægt på ca. kr. 1 million.

Ridehus på ca. 1600 m2, med nyere tag og med direkte adgang til ejendommens smukke marker. Her er flere muligheder for at etablere hestebåse, tribuner mm.

Totalt istandsat 2 etagers bygning på ca. 1700 m2 hvor der på førstesalen er etableret fire lejligheder med egne badeværelser og et stort "fællesrum". Underetagen kan benyttes til lige akkurat hvad man ønsker og har behov for.

Den gamle grisestald er totalt renoveret i smukkeste stil med klinkegulve og med de originale fritstående bjælker. Lokalet kan bl.a. bruges til showroom, biludstiling, kunst, interiør, arrangementer, fester, kontorfælleskab, konferencer, butik mm. Kun fantasien sætter grænser. Der er etableret køkken, badeværelse og toiletter. 

En ca. 700 m2 stald/lager/opmagasineringsbygning med maskinopbevaringsrum.

Sælger er i skrivende stund ved at indhente tilbud på jordvarme til hovedhuset og de tre store længer som kan styres fra din computer/telefon. Dette vil reducere varmeforbruget på ejendommen gevaldigt, og påsættes der oveni solceller kan ejendommen blive et 0 energi hus.

Ferlelund er en ejendom udover det sædvanlige. Det er lieberhaveri på smukkeste vis hvor mulighederne for at drive forskelligt erhverv er helt oplagt. Ejendommen kan f.eks. benyttes til hesteejendom, konferencecenter, firmadomicil, blandet bolig og erhverv, kursuscenter, golfhotel, galleri, udlejning af bilpladser og meget mere.

Ferlelund er en fantastisk spændende ejendom i høj kvalitet med mange muligheder for den kreative køber.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK