Birkedamsvej + 3100

B

NY PRIS

 

Helårshus eller sommerhus i Plantagen.

Unik og herskabelig palævilla ud til Hornbæk plantage. Nogle vil sige, at det uden tvivl er den smukkeste ejendom i Hornbæk.

Villaen rummer 503 herskabelige og historiske etagemeter. Den bevaringsværdige villa fra 1910 med spir og glaseret mansardtag ligger på en parklignende grund med nyetableret legeplads, og en lille privat sø hvorfra man kan nyde udsigten fra terrassen der er bygget ud til søen.  

Birkedammen, som villaen kaldes, er af nuværende ejer blevet totalt renoveret i de lækreste materialer med respekt for villaens historie og arkitektur, samt er der lavet store forbedringer udendørs. Bl.a. er alle døre og vinduer udskiftet, elektrisk port er sat op ved indkørslen, ny perlegrus er lagt på gårdspladsen og hovedtrappen er muret op. Indendørs er der lagt gulvvarme i hele stueetagen og på størstedelen af 1 salen under de 50 cm brede Dinesen plankegulve. Alle materialer på master bathroom og gæstetoilet er fra Fired Earth. I køkkenet er der lagt ny marmor bordplade, to store køleskabe er indsat, der er installeret Qooker, alle armaturer er nye og der er nyt AGA komfur. Og meget mere er gjort indendørs som udendørs.

Den tidligere 68 m2 garage er omdannet til et lyst og indbydende kontor og biograf med al det nyeste udstyr.

 

Boligen indeholder:

Rummelig entré, stor lys stue hvorfra der er direkte adgang til spisestue, stort og charmerende landkøkken hvorfra der er direkte udgang til vestvendt sydlandsk inspireret aflukket terrasse. Fra stuen er der åben forbindelse til hyggelig udestue med udsigt til den smukke grund, og med udgang til villaens østvendte terrasse hvorfra sommerens grillmiddage vil finde sted. Yderligere indeholder stueetagen et stort og lyst kontor med indbygget vægreol, samt gæstetoilet. Det er muligt at åbne op til en etableret pejs i stuen, som på nuværende tidspunkt er gemt bag en væg.

Fra stue er der åben adgang til boligens 1 sal via den smukke trappe belagt med sisal løber. Mellem stue og 1 sal er der udgang til en større altan.

1 salen indeholder vaskerum med indbygget vaskemaskine og tørretumbler, lang smuk fordelingsgang med indbyggede skabe. Forældresoveværelse med fransk altan, to gode børneværelser, en drøm af et påklædningsværelse med indbyggede skabe og skuffer og med læderpuff  med indbyggede skuffer til at hvile benene,  gæstebadeværelse med brus og et meget imponerende og eksklusivt master bathroom med brus, badekar og to håndvaske.

2 salen indeholder stort åbent værelse som kan anvendes til yogastue/træningsrum, kontor eller teenage stue, og to hyggelige soveværelser.

Kælderen på 170 m2 indeholder vaskerum, indbyggede skabe til overtøj, sauna, vinkælder, badeværelse og flere større disponible rum.

 

Birkedammen er ypperste klasse hele vejen igennem. Det er den perfekte bolig, eller sommerbolig, til den store familie som ønsker at bo i landligt luksus omgivet af natur og med få minutter til havet og Hornbæk by.

Henvendelser vedrørende ejendommen varetages af ejendomsmægler, MDE Feodora Viscovich - mobil 5185 7658 eller feodora@danskboligformidling.dk

 

 

 

 

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK