Gammel Bygade + 2630

B

SØGÅRDEN

SØGÅRDEN

 

REN IDYL - med mange anvendelsesmuligheder. feks. blandet bolig/erhverv - bolig til 2 generationer eller seniorkollektiv

Ejendommen er beliggende helt for sig selv i landlige omgivelser og dog med kun få km til motorvejsnettet og Høje Taastrup.

Man ankommer til ejendommen via privat alle - her ligger den smukke trelængede stråtækte ejendom, der ialt har beboelse på 307 kvm. Ejendommen er løbende renoveret så den således lever op til tidens krav bla om miljø, idet der er monteret varmepumpe (luft til vand), således at det samlede energiforbrug udgør ca. kr. 40.000 på årsbasis (inklusiv husholdningsel)

Udover selve beboelsen er der i den parklignende have en separat værkstedsbygning på 160 kvm, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne "gør det selv" mand, herunde bla professionel lift m.m.hvis interessen er biler.

Beboelsen består i stueplan af entre med gæstetoilet, stor og smuk opholdsstue ensuite til spisestue, lækkert køkken med alt i hvidevarer, masterbedroom med dir. adgang til luksusbadeværelse og yderligere værelse og dejligt brusebadeværelse, grovkøkken samt stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

første salen rummer udover repos, meget stor stue, 2 gode værelser ensuite, separat køkken, badeværelse, sauna og yderligere stor stue.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK