Kærvej 17, 8305 Samsø

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

Der er ikke oprettet et kort for boligen endnu

B

Fantastisk charmerende nyistandsat "Fiskerhus" fra 1870, beliggende i en gammel frugthave og direkte til det romantiske gadekær i den idylliske landsby Besser - 2 minutter fra Danmarks smukkeste golfbane med udsigt over havet.

 

Huset som sælges "nøgleklart" er fuldt møbleret med skønne rustikke møbler og indeholder: Stor møblerbar entré, dejligt køkken med alle hårde hvidevarer, stor stue med pejs / brændeovn, 2 gode soveværelser med mulighed for at etableret et tredje, brusebadeværelse med ny vaskemaskine og et uudnyttet loft med højt til kip. Yderligere er der et uudnyttet annex på 40 m2 (tidligere har det været benyttet som stald) og dette annex befinder sig på et kampestensfundament. Tilsidst finder man en pragtfuld flisebelagt terrasse med panoramaudsigt over kæret, hvor man på de lange lyse sommernætter kan sidde og grille og se ænder samt fiskehejre boltre sig i vandet.

Huset og grunden oser af Morten Korch stil. Så hvis du kunne tænke dig en tilværelse i ro og harmoni med mennesker og natur, så er dette hus en enestående mulighed, uanset om du ønsker at være her på deltid eller på fuldtid

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK