Fuldt møbleret hus med stor have

Tilbage til oversigt

Bakkekammen

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Fuldt møbleret hus med stor have

Mulig lejeperiode på 7 måneder.

Huset er vel beliggende på hjørnegrund med en sydvestvendt have der strækker sig rundt om huset. Huset udlejes fuldt møbleret for en fast periode på 7 måneder.

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til husets stueplan. Husets stuerum er stort - og har engang været opdelt i to rum. Her er store vinduespartier mod haven og et flot naturligt lysindfald. Her er møbleret både opholds- og spisestue, hvorfra der er yderligere adgang til en hyggelig havestue med adgang til haven.
I stueplan forefindes en enkelt soveværelse samt et badeværelse med badekar. Husets køkken er i en god størrelse og er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og har separat indgang.

På husets 1. sal er indrettet hele fire soveværelser og et badeværelse. To af værelserne er i sammenlignelige størrelser, mens de sidste to værelser er slået sammen til én stor master afdeling med kontorplads, dobbeltseng, rigeligt skabsplads og udgang til en balkon mod haven. Badeværelset på 1. salen er i moderne stand og er udført med separat bruseniche.

Der er en fuld kælder til huset på hele 98 m2. Her er i dag indrettet et stort legerum/hobbyrum med tv, bordtennisbord mv.. yderligere er her flere disponible rum til opbevaring mv.. Der er separat indgang til kælderen.

Der er gode udefaciliteter til huset. Haven er vel udnyttet og udstyret med trampolin, flere terrasser, drivhus og meget mere. Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK