Lejlighed med stor altan og fantastisk udsigt

Tilbage til oversigt

Islands Brygge

B

Lejlighed med stor altan og fantastisk udsigt

Beliggende på 3. sal i 'Gemini-Residence' er denne pragtfulde udsigtslejlighed nu til leje. Lejligheden er sydvendt og har flere udgange til en stor overdækket altan på ca. 45 m2 med en fantastisk udsigt over Amager Fælled, Islands Brygge og havneforløbet og vandet i Københavns Havn. En absolut særlig lejlighed.

Man ankommer med elevator til 3. sal. Her er videre gang til lejlighedens entre. Når man træder ind i lejligheden, ankommer man i stort stuerum. Her rammes man med det samme af det imponerende naturlige lysindfald og drages af den fremragende udsigt af gulv til loft-vinduespartierne. Entréen går direkte ud til det åbne stuerum, hvor der er god plads til at indrette både spise- og opholdsstue. Køkkenet er ligeledes i åben forbindelse og er udstyret med en flytbar køkkenø og alle nødvendige hårde hvidevarer.

Fra stuerummet er udgang til den store, aflange altan. Her er god mulighed for at indrette flere afdelinger og sektioner - og udnytte lyset i løbet af hele dagen. Her er en fremragende udsigt til både vand, land og by - og et evigt levende bybillede at følge med i. Yderligere er her meget privat, da man er hævet over alle øvrige bebyggelser i nærområdet.

Der forefindes to gode soveværelser i hver sin ende af lejligheden. De er begge udført med indbyggede skabe og har begge udgang til den store altan. Det ene soveværelse har direkte adgang til det primære badeværelse, der er udstyret med separat bruseniche og vaskemaskine og tørretumbler. Yderligere forefindes et gæstebadeværelse med separat bruseniche.

Til lejlighed medfølger privat p-plads i p-kælderen samt privat kælderrum.

Udlejes ikke som delebolig.
Forbrugsudgifter er ikke inkluderet i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK