Flot hus med attraktiv beliggenhed ved Furesøen

Tilbage til oversigt

Snekketoften

B

Flot hus med attraktiv beliggenhed ved Furesøen

Flot og istandsat hus i 3 plan på i alt 189 etagemeter med attraktive udeområder. Huset er vel beliggende med gåafstand til de grønne områder langs Furesøen, hvor der i sommerhalvåret kan nydes adgang til vandet via en fælles badebro. Huset er generelt karakteriseret ved et flot naturligt lysindfald ad store vinduespartier og gavlvinduer. Der er en åben planløsning og flere forskellige niveauer og forskudte plan, der giver en spændende rumfordeling..

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj. Herfra er åben forbindelse til husets stuerum/alrum, der er i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er udstyret med en stor køkken ø og har alle nødvendige hårde hvidevarer. Fra køkkenet er i gulvet direkte kig til vinkælderen via en stor glasplade.
Der er indrettet spiseafdeling i åben forbindelse med køkkenet og er herfra direkte udgang til en stor sydvendt træterrasse. Her er meget privat og oplagt at nyde aftenmåltiderne i sommerhalvåret. I stueplan forefindes to gode soveværelser med indbyggede skabe og er yderligere adgang til et gæstetoilet.

Ad en flot intern trappe kommer man til husets 1. sal. Her er i dag indrettet et åbent stuerum med gavlvindue, der giver et godt lysindfald. Fra stuerummet er ad trappe adgang til en hems, hvorfra den fulde udsigt kan nydes. I forlængelse af stuerummet er husets primære soveværelse, der har direkte adgang til eget badeværelse.

Husets kælder er i åben forbindelse med stueplan. Her er separat indgang til et stort åbent entre område med videre adgang til to gode disponible rum. Det ene rum er i dag udnyttet som gæsteværelse/kontor, hvorpå det andet er indrettet med vaskefaciliteter. Yderligere er der adgang til en mindre vinkælder samt et stort moderne badeværelse med kar og brus.

Der er attraktive udeområder på matriklen. Der er have rundt om hele huset samt to gode terrasser i haven. Der er frugttræer og trampolin i haven, der alt andet lige er ganske nem at holde. Der er for nyligt etableret en dobbelt carport i indkørslen med mulighed for at etablere lader til elbil. I forlængelse af carporten er et stort skur til opbevaring/cykelparkering.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK