Skøn lejlighed i hjertet af København

Tilbage til oversigt

Kronprinsensgade

B

Skøn lejlighed i hjertet af København

Flot og imponerende lejlighed beliggende i ejendommen på hjørnet af Kronprinsensgade og Købmagergade. Lejligheden er gennemgribende renoveret og udlejes med et moderne køkken, flotte badeværelser, nyere gulve og en generelt optimeret rumfordeling. Fra lejligheden er der en fremragende udsigt af Købmagergade til Rundetårn.

Man ankommer i lejlighedens fordelingsgang hvor der er god plads til overtøj. Her er også et mindre kammer, der med fordel kan udnyttes til garderoberum. Ad fordelingsgang ankommer man til lejlighedens to stuerum, der strækker sig langt hjørnet af ejendommen. Fra det største stuerum er en imponerende udsigt til livet på Købmagergade samt Rundetårn. I forlængelse af stuen er indrettet en stort køkken med spiseplads og køkken ø. Her er rigeligt opbevaringsplads og alle nødvendige hårde hvidevarer. Både stuerum og køkken er beliggende mod vest og har et flot lysindfald eftermiddag/aften.

Der forefindes mange værelser i lejligheden - og hvis man har behov for det, kan der alt i alt etableres hele seks soveværelser i varierende størrelser. Optimalt set indretter man tre eller fire soveværelser og udnytter de resterende til kontorer, gæsteværelser, walk-in closet mv.. Master bedroom er stort og har direkte adgang til et godt badeværelse med separat brus og gulvvarme. Yderligere forefindes gæstetoilet med separat bruseniche. Separat vaskerum med vaskefaciliteter.

Der medfølger brugsret til privat depotrum på loft samt et stort tørreloft. Der er adgang til cykelparkering i gård. Kan lejes på tidsubegrænset lejekontrakt.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK