Idyllisk hus i naturskønne omgivelser

Tilbage til oversigt

Højager

  • Der er ikke lagt billeder op af boligen endnu

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Idyllisk hus i naturskønne omgivelser

Godt og funktionelt hus beliggende sidst på en stille, lukket vej - tilbagetrukket fra larm og trafikstøj. Der er gode parkeringsforhold på vej foran ejendommen - samt i husets private carport.

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til en fordelingsgang med indbyggede skabe, som fører videre ind til husets stuerum. Stuerummet er et fantastisk og naturligt lyst rum med store vinduespartier mod haven og ovenlysvinduer. Stuerummet fremstår hyggeligt og privat og er udført med en brændeovn midt i rummet. Fra stuerummet er direkte udgang til en overdækket terrasse med vin under taget. Haven er flot og frodig med en del beplantning - men fremstår med en overskuelig græsplæne og er alt andet lige nem at holde.
Husets køkken er i forlængelse af det hyggelige stuerum og er i dag udført med en stor spiseplads. Køkkenet er et moderne køkken der er udført med alle nødvendige hårde hvidevarer og god opbevaringsplads.

Der er mulighed for at indrette hele fire soveværelser i huset. I dag er her indrettet tre faste værelser og et kontor. Det primære soveværelse er stort og har indbyggede skabsvæg. To øvrige værelser er af mindre størrelse, hvoraf det ene er udført med skabe. Det sidste værelse er beliggende i den bagerste del af huset - og er udført som et separat gæsteværelse med egen indgang. Dette er oplagt at udnytte som teenage-afdeling eller lignende.
Der forefindes et stort badeværelse i forbindelse med det primære soveværelse - og yderligere en bruseniche i forbindelse med gæsteværelset. Brusenichen er en del af bryggers med vaskefaciliteter, hvor der også er egen indgang fra siden af huset.

Der er god carport med til huset samt en længere indkørsel med plads til parkering af flere biler. Yderligere er der gode muligheder for at parkere på vejen foran ejendommen. Der er i dag opsat lader til elbil ved carporten.
Husets have er bag ved huset og fremstår meget privat og nydeligt indrettet. Haven er alt andet lige nem at holde og nyde.

Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen. Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK