Flot og imponerende lejlighed på Gurrehus Slot

Tilbage til oversigt

Gurrevej

B

Flot og imponerende lejlighed på Gurrehus Slot

Lejligheden er beliggende i pragtfulde naturskønne omgivelser på Gurrehus Slot. Her er du omringet af skov og grønne områder - og her er en absolut særlig mulighed for, at bo i historiske omgivelser.

Lejligheden er beliggende på 2. sal på slottet, hvor den er den eneste lejlighed. Der er en god og praktisk rumfordeling, der giver mange anvendelsesmuligheder. Man ankommer til et åbent repos på 2. salen, hvor de er fin plads til sko og overtøj. Herfra er ad dobbeltdøre direkte indgang til lejlighedens entre. Fra entre er der åben forbindelse til det store, åbne stuerum med vinduer på begge sider. I midten af stuerummet er bevaret flot blottet træværk, der naturligt opdeler rummer i spise- og opholdsstue. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er udført med en stor køkkenø samt alle nødvendige hårde hvidevarer.

Der firefindes hele tre soveværelse i lejligheden samt to kontorer. Værelserne er alle i en god størrelse - og to af værelserne, er i direkte forbindelse med kontor/arbejdsværelse. Her er mange muligheder for at indrette - og i dag er indrettet en separat teenage afdeling der tilgås fra reposet. Lejlighedens badeværelse fremstår flot og moderne og er udført med bruseniche. I stuerummet er brændeovn.

Lejer på Gurrehus Slot har adgang til et grønt fælles område foran ejendommen, hvor der er plads til havemøbler, ophold mv.. Der er brugsret til én privat parkeringsplads i terræn og adgang til et fælles vaskerum i kælder.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK