Møbleret lejlighed på Gurrehus Slot

Tilbage til oversigt

Gurrevej

B

Møbleret lejlighed på Gurrehus Slot

Unik lejlighed på Gurrehus Slot - Fuldt møbleret.

Lejligheden er beliggende i stueplanen på Gurrehus slot og er én ud af seks lejligheder på slottet. Lejligheden er karakteriseret ved en imponerende loftshøjde, flot lysindfald af de høje vinduespartier og fremstår luksuriøst møbleret - Lige til at flytte ind i.

Man ankommer direkte i lejlighedens stuerum, hvor der er indrettet garderobe. Her oplever man med det samme det flotte lysindfald og den imponerende loftshøjde på over fire meter. Stuerummet er indrettet som køkken alrum med både spise- og opholdsafdeling. Der er installeret et moderne køkken som fremstår fuldt udstyret.

Lejlighedens soveværelse er stort og er indrettet med en dobbeltsendt med en sengegavl, der deler rummet op. Her er god plads til et påklædningsområde og der er direkte adgang til et walk-in skabsværelse. badeværelset er stort og rummeligt og fremstår flot og moderne. I forbindelse med badeværelset er indbyggede skabe.

Som lejer af lejligheden har man adgang til et godt fælles udeområde på slottets græsplæne med plads til møblement, grill mv.. Der er yderligere brugsret til en privat parkeringsplads samt fælles vaskerum i kælderen.

Udlejes ikke som delebolig. forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen. Kan lejes umøbleret, efter aftale.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK