Rummeligt hus med skøn have

Tilbage til oversigt

Skovkrogen

B

Rummeligt hus med skøn have

Huset er velbeliggende på en stille sidevej ved skoven centralt i Allerød. her er kun et par hundrede meter til den nærmeste togstation og få minutters gang til skoven. Huset udlejes for en periode på op til 14 måneder.

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til husets stuerum. Stuerummet er naturligt inddelt i opholds- og spisestue. Her er vinduespartier mod haven og fra opholdsstuen direkte udgang til en overdækket terrasse. Spisestuen ligger i forbindelse med køkkenet. Køkkenet er stort og meget funktionelt og er i dag indrettet med en spiseplads. Der er god opbevaringsplads i separat spisekammer og vaskefaciliteter i bryggers.

I stueplan forefindes husets primære soveværelse der er udført med indbyggede skabe. Det ligger i forbindelse med et badeværelse med separat bruseniche. Der kan indrettet yderligere et soveværelse i stueplanen, hvorfra der er direkte udgang til haven. På husets 1. sal er yderligere to gode soveværelser, hvor det ene har udgang til en altan. Her er også et møblerbart repos samt endnu et badeværelse med separat bruseniche.

Der er attraktive udeområder til huset. Der er privat carport samt en garage, der i dag bruges til opbevaringsplads. Der er overdækket cykelparkering og flere gode opbevaringsmuligheder rundt huset. Haven er stor og godt indrettet med flere forskellige afdelinger. Her er trampolin og legehus til børnene, et overdækket terrasseområde samt tre højbede med plads til nyttehave.

Huset er velegnet som familiebolig. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK