Flot renoveret lejlighed centralt i København

Tilbage til oversigt

Store Kongensgade

B

Flot renoveret lejlighed centralt i København

Lejligheden er vel beliggende i midten af Store Kongensgade med et flot udsyn til kuppelen på Marmorkirken. Lejligheden er blevet gennemgribende renoveret og står nu indflytningsklar med brede plankegulve, flotte svenske porcelænsovne og mange herskabelige, velbevarede detaljer.

Man ankommer i lejlighedens entre med indbyggede skabe og plads til overtøj. Herfra er videre adgang til lejlighedens store stuerum. Der forefindes alt i alt hele tre stuerum i forbindelse med hinanden. Stuerummene er fyldt med flotte detaljer i stuk og loft - og her forefindes to flotte, velrestaurerede svenske porcelænsovne. Her er oplagt at indrette separat spise- og opholdsstue - og det ene stuerum, kan med fordel konverteres til et ekstra soveværelse eller kontor.

Der forefindes to soveværelser i forbindelse med hinanden. Det ene værelse er småt og udnyttes optimalt set som garderobe eller småbørnsværelse. Ad fordelingsgang bliver man ført til det bagerste af lejligheden, hvor det moderne køkken er etableret. Her er indrettet et stort og moderne køkken med spiseplads og rigeligt opbevaringsplads. Køkkenet er et nyt og moderne snedkereret køkken med marmorbordplader og hårde hvidevarer af højeste kvalitet. I forbindelse med køkkenet er adgang til et gæstetoilet.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK