4 stk helt nye eksklusive lejligheder klar til udlejning i Espergærdes

Tilbage til oversigt

Gefionsbakken

B

4 stk helt nye eksklusive lejligheder klar til udlejning i Espergærdes

Tidsubegrænset lejemål.

Udsigten fra denne lejlighed på Gefionsbakken 2 1.th i Espergærde kan man kun forelske sig i. med det samme. At stå på den smukke altan og se udover Øresund er ren balsam for sjæl og sind. I kan endda se helt til Sverige lige på den anden side. Lejligheden er fuldstændig nyrenoveret med flere flotte detaljer, hvilket betyder, at I kan flytte direkte ind.

Adressen er blandt byens mest attraktive, og det er ikke kun udsigten, der tæller. Her er I nemlig godt tilbagetrukket fra trafikstøj og smukt omkranset af grundens høje træer, mens der i fugleflugt kun er 200 meter til det hyggelige maritime miljø med bademuligheder og restauranter. Der er kun marginalt længere til Egebæksvang Skov, hvor der er gode motionsruter, og indkøbsmuligheder er der en kilometer til.

Lejligheden er 3 værelses og ligger i en smuk, klassisk ejendom fra 1910, der ligesom lejligheden er komplet renoveret med respekt for den originale stil. Facaden er lys, og de fine tagkviste og de store, buede vinduespartier sørger for lysindfald i rigelige mængder.

Man ankommer til lejligheden via boligens entré hvorfra man går direkte ind i det store åbne køkkenalrum. Der er hvidt svane køkken i den ene ende af rummet hvor der er rigelig med mulighed for en større spiseplads. I den modsatte ende kan der åbnes to dobbeltdøre med glas ud til den store østvendte altan. Om foråret og sommeren bliver køkkenalrum forlænget med de åbne døre ud til den store altan hvorfra der er udsigt til Øresund.
Her er 2 gode soveværelser og badeværelse med brus og vaskesøjle. Dertil har lejligheden ventilationsanlæg, der sørger for et optimalt indeklima.

Udenfor venter en stor fælleshave, som pænt indrammes af høje træer. Her er desuden en græsplæne, hvor der eksempelvis er mulighed for at grille. På matriklen er der endvidere et skur og en garage til cykler og barnevogne. Der er i alt seks parkeringspladser, og hver lejlighed har sin egen. Til hver lejlighed hører også et aflåst kælderrum til opbevaring af diverse.

Til boligen medfølger egen p-plads.

Udlejes ikke som delebolig.
Forbrugsudgifter er ikke inkluderet.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK