Skøn og rummelig lejlighed med gode udearealer

Tilbage til oversigt

Nyvej

B

Skøn og rummelig lejlighed med gode udearealer

Kun til internationale lejere

Lejligheden er beliggende i en mindre ejendom med yderst central beliggenhed på Frederiksberg C. Offentligt transport, daglige indkøbsmuligheder, caféer og restaurationer er beliggende i gåafstand fra lejligheden, samtidigt med man hjemme kan nyde roen på den stille sidevej.

Gennem den store fælles have foran ejendommen, ankommer man til lejlighedens indgang. Lejligheden er beliggende i en høj stueetage og er udført med mange flotte originale detaljer såsom sildebensparketgulve, indbyggede reoler og en moderne rumfordeling.

Lejligheden byder på hele fire soveværelser i varierende og gode størrelser. Flere værelser er udført med indbyggede skabe og to af værelserne er beliggende i første del af lejligheden, mens de sidste to er i bagerste del.
Der forefindes to gode stuerum i lejligheden, hvor spisestuen er i åben forbindelse med køkkenet. I spisestuen er direkte udgang til en god altan mod gården. Køkkenet er stort og byder på rigeligt bordplads i form af køkkenøen og er udstyret med hele to ovne og en mikroovn. Her er generelt god plads og køkkenet er indrettet til socialt samvær over madlavningen.
Lejlighedens badeværelse er stort, udført med rigeligt skabsplads og har både badekar og separat bruseniche.

Der er gode fællesarealer tilknyttet ejendommen. Der er en stor forhave med flere terrasser og opholdsmuligheder, samt rig mulighed for børneleg i den aflukkede have. På siden af ejendommen er anlagt en mindre urtehave og der er overdækket cykelparkering bag ejendommen.

Der medfølger brugsret til private depotrum i kælder. Ligeledes er her private vaskefaciliteter.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK