Stuelejlighed med central beliggenhed

Tilbage til oversigt

Fredericiagade

B

Stuelejlighed med central beliggenhed

Moderne lejlighed centralt beliggende i København K. Lejligheden er beliggende i en flot og præsentabel ejendom i en stille sidegade. Lejligheden er tidligere erhverv der er konverteret til beboelse og fremstår derfor i moderne stand.

Man ankommer i lejlighedens entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til det åbne stuerum og køkken. Stuerummet er naturligt inddelt i spise- og opholdsstue og har flere vinduespartier mod gaden. Køkkenet er delvist separeret fra stuerummet og står i fin og funktionel stand. Fra stuerummer er adgang til lejlighedens soveværelse. Værelset er i en god størrelse med fin plads til en stor seng, skrivebord, garderobeskabe mv.. Lejlighedens badeværelse er i en god størrelse og udført med brus.

Der er adgang til et fint gårdmiljø bag ejendommen med cykelparkering mv.. Der er kort gåafstand til nærmeste metrostation, daglige indkøbsmuligheder og grønne områder.

Bemærk at lejemålet er beliggende i en lav stueetage. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK