Eksklusiv lejlighed på Papirøen med skøn udsigt og p-plads

Tilbage til oversigt

Papirøen

B

Eksklusiv lejlighed på Papirøen med skøn udsigt og p-plads

En urban oase omkranset af vand pa alle fire sider, hvor mennesker mødes for at koble af, opleve kultur, spise god mad, bo – og nyde udsigten over vandet og indre København. PAPIRØEN er et nyt kulturelt centrum og en populær udflugtsdestination. Især øens midlertidige madmarked blev en stor succes.
Øen har i godt 300 år lagt opdæmmet jord til en lang række vigtige funktioner for byen: fra skibsværft til krigshospital, kanonopbevaring, kuldepot og papirlager. I dag husker de fleste københavnere bedst tiden med oplagring af papir, som gav Christiansholm dens nuværende kaldenavn: PAPIRØEN.
Øen er placeret på den nye akse af oplevelser, gastronomi og kultur, der forbinder det klassiske København med alle de nyere tilbud på Holmen og Refshaleøen.
Her får du muligheden for at være en del af denne nye bydel og opleve papirøens fantastiske stemning på tæt hold.
Lejligheden ligger på 4. sal i den eksklusive ejendom og indeholder rummelig entré med direkte adgang til lejlighedens første badeværelse med bruseniche og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Fordelingsgang til master bedroom med ensiute badeværelse også med brus samt stort håndvaskmøbel ideelt til opbevaring. Lyst og stort kontor eller gæste/barneværelse samt endnu et værelse ideelt som walk in eller ekstra soveværelse. Åben opholdsstue med store vinduespartier ud mod vandet. I åbent forbindelse med stuen eksklusivt køkken som indeholder alle hårdhvidevarer fra Miele. Fra køkken/alrum er der direkte udgang til lejlighedens store altan med den smukkeste udsigt over Københavns kanal og byens tage.

Til lejligheden medfølger privat parkerings plads i parkeringskælder og depotrum.
Velkommen til Papirøen.

https://papiroeen.dk/
Udlejes ikke som delebolig.
Forbrug er ikke inkluderet i huslejen

LEJLIGHEDEN ER UDEN BOPÆLSPLIGT

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK