Rummeligt hus på attraktiv beliggenehd - Fuldt møbleret

Tilbage til oversigt

Venusvej

B

Rummeligt hus på attraktiv beliggenehd - Fuldt møbleret

Mulig lejeperiode 8/1-2024 - 22/3-2024. Bemærk at udgift til forbrug af el, vand, varme og internet er inklusiv i huslejen.

Flot og rummeligt hus på en stille villavej til leje for en periode på 2½ måned. Fuldt møbleret.

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til det store, åbne køkken alrum, som fremstår som hjertet af huset. Herfra er videre adgang til de tilstødende stuerum og terrasse og haven. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og er stort og rummeligt. I forbindelse med køkkenet er både en spisestue og en opholdsstue, samt videre adgang til et værelse/kontor. Yderligere er der et mindre gæstetoilet.
Fra både spisestue og køkken er udgang til en flot og rummelig terrasse mod haven. Haven er stor og rummelig og her er god mulighed for børneleg og ophold.

Ad intern trappe kommer man til husets 1. sal. Her er indrettet tre gode soveværelser i varierende størrelser samt husets store badeværelse med separat bruseniche. Fra det primære soveværelser er direkte adgang til en altan i god størrelse. Yderligere forefindes der et mindre værelse indrettet som læsekrog/legerum.

Der er adgang til en god og tør kælder med vaskefaciliteter. Her er også plads til delvis opbevaring. Der forefindes et gæstehus i haven, som ikke er en del af lejemålet og vil fremstå aflåst under lejeperioden.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er inklusiv i huslejen. Udlejes fuldt møbleret for en periode på 2½ måned.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK