Moderne udsigtslejlighed på Amerika Plads

Tilbage til oversigt

Amerika Plads

B

Moderne udsigtslejlighed på Amerika Plads

Beliggende på 9. sal med en fremragende udsigt over byen og Øresund! Utroligt flotte solnedgange i panoramaudsyn. Lejligheden er beliggende i en moderne ejendom med elevator, parkeringskælder under ejendommen, attraktive udearealer og meget velholdte fællesarealer. Lejligheden er meget privat og fremstår i flot og indflytningsklar stand.

Man ankommer i lejligheden entre med plads til overtøj. Herfra er der videre adgang til lejlighedens store køkken alrum med store, vestvendte vinduespartier. Alrummet er karakteriseret ved store vinduespartier, dybe vindueskarme, udgang til flere altaner og en slående udsigt over København. Køkkenet er placeret i midten af alrummet og er udstyret med køkken ø og alle nødvendige hårde hvidevarer. Køkkenet inddeler naturligt det øvrige rum i henholdsvis en opholds- og spiseafdeling i fine størrelser. Fra begge ender af rummet er udgang til store separate altaner. Begge er i en god størrelse og med plads til spisning, ophold mv..

Lejlighedens primære soveværelse er i en god størrelse og med direkte adgang til separat skabsrum med indbyggede skabe. Der er ligeledes privat badeværelse i forbindelse udført med bruseniche og vaskefaciliteter. Lejligheden har to soveværelser yderligere beliggende ved siden af hinanden, hvorfra der er adgang til lejlighedens andet badeværelse ligeledes udført med bruseniche.

Der er mulighed for at leje en privat parkeringsplads i kæder med til lejligheden. Der er adgang til privat depotrum. Der er installeret elektroniske persienner i lejlighedens stuerum som følger lejligheden.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK