Flot lejlighed med stor altan

Tilbage til oversigt

Islands Brygge

B

Flot lejlighed med stor altan

Lejligheden er vel beliggende i ejendommen 'Gemini Residence' som er en flot og imponerende bygning, der i 2005 blev konverteret til beboelseslejligheder. Lejligheden er karakteriseret ved et flot lysindfald og har et stort udeområde i form af overdækket terrasse. Lejligheden fremstår privat og er vel egnet til en enlig beboer eller et par.

Man ankommer til 4. salen i ejendommen, hvor lejligheden er beliggende. Her kommer man til lejligheden entre med indbyggede skabe til overtøj mv.. Lejlighedens stuerum er stort og naturligt inddelt i opholds- og spisestue. Her er et flot lysindfald ad store vinduespartier og et godt indeklima. Lejlighedens køkken er i åben forbindelse med stuerummet og er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer.

Lejlighedens soveværelse ligger separat og er udført med indbyggede skabe. Fra både soveværelse og stuerum er direkte udgang til den store altan med rigeligt plads til møblement og indretning af flere afdelinger. Altanen er meget privat og vel afskærmet fra naboer mv.. Fra altanen er delvist udsigt til vandet i Københavns Havn.

Lejlighedens badeværelse er i en god størrelse og udført med gulvvarme, separat bruseniche samt vaskefaciliteter. Der kan lejes en privat parkeringsplads i ejendommens kælder til lejemålet for kr. 1500 pr. måned.

Lejligheden er egnet til enlige eller par. Udlejes ikke som delebolig. Udgifter til forbrug er ikke inkluderet i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK