Charmerende villa med eventyrlig have

Tilbage til oversigt

Skovsøen

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Charmerende villa med eventyrlig have

Huset er beliggende i det hyggelige Bagsværd, med Hareskoven som nabo hvor der er rig mulighed for hiking/biking, tæt på gode indkøbsmuligheder og offentlig transport.
Hyggelig og meget charmerende rummeligt hus med stor tilhørende have, der holdes med robot plæneklipper, med orangeri til der kan benyttes året rundt, frugttræer og masser af plads til boldspil med mere.
Huset er på i alt 300 etagemeter og tilbyder i alt seks værelser, tre badeværelser og tre stuer. Huset er på tre etager med følgende fordeling: Præsentabel rummelig entré med stort badeværelse hvor der både findes brus og badekar.
Fra entréen adgang til tre gode stuer, hvor af den ene er med stor brændeovn. Den første af stuerne kan ideelt bruges som kontor og den sidste som Tv/opholdsstue. Fra stuerne store vinduespartier ud mod den smukke have. Fra opholdsstue fordelingsgang til værelse, anretter køkken samt fint stort spisekøkken med udgang til altan og udsigt til have.
Fra entréen føres du ad smuk trappe til husets første sal der tilbyder stor repos, master bedroom med indbyggede skabe samt to gode børneværelser.
Huset underetage er superudnyttet og anvendelig med gulvvarme to gode værelser, to badeværelser, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og gode opbevaringsmuligheder.

Forbrug er ikke inkluderet i lejen

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK