Liebhaveri i 2.række til Øresund

Tilbage til oversigt

Casa Sanavej

B

Liebhaveri i 2.række til Øresund

Med helt vidunderlig beliggenhed i 2. række fra vandet ligger denne gennemrenoverede villa på 256 etagemeter, og med et stort udnyttet loftsrum.
Alle detaljer er nøje gennemtænkt gennemtænkt - trådløs zonestyret gulvvarme på samtlige
tre etager, hvide vedligeholdelsesfri lavenergivinduer, et helt fantastisk lysindfald, ekstra loftshøjde, Vola armaturer, eksklusive plankegulve i asketræ, lyse klinkegulve og meget mere.

Boligen indeholder smuk hall som ligger i åben forbindelse til 1 salen. Stort åbent køkkenalrum med snedkerlavet køkken og muret pejs med brændeovn og store vinduespartier mod vandet. Her er der god plads til at den stor familie samles.
Opholdsstue med indrettet hjemmearbejdsplads og udgang til østvendt terrasse. Yderligere er der fint gæstetoilet.
1. salen indeholder forældre soveværelse med store indbyggede skabe og nedfaldsskakt til vasketøj. Smukke dobbeltdøre ud til større balkon med havudsigt. 2 børneværelser og lyst badeværelse med brus.
Derudover er der adgang til stort isoleret loftrum som kan benyttes som soveværelse, gæsteværelse, kontor, hyggestue eller andet.
Underetagen er med god loftshøjde og åbne bjælker. Her er egen indgang, stort værelse som er ideelt til au pair eller teenage værelse, vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler, en imponerende og flot kampstensvinkælder og et badeværelse med brus.

Haven er arkitekttegnet med kampesten, rododendronbuske, granitbelægninger med indlagt lys, lukket have med flere terrasser, heriblandt stor overdækket sydvestvendt terrasse. Alle terrasser er anlagt med eksklusive granitbelægninger og her er en 60 m2 indhegnet fodboldbane med kunstgræs.

Til boligen hører også en stor dobbelt carport med udhus, redskabsrum og skur.

Boligen ligger centralt - tæt ved skole, station og indkøb.

Boligen er helt i særklasse og emmer af sjæl og charme. Dette er det perfekte hjem til den kræsne familie som ønsker høj kvalitet både indvendig, udvendig og med den rette beliggenhed.

Udlejes ikke som delebolig.
Forbrugsudgifter er ikke inkluderet.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK