Charmerende lejlighed - Fuldt møbleret

Tilbage til oversigt

Øster Farimagsgade

B

Charmerende lejlighed - Fuldt møbleret

Kun til internationale lejere.

Charmerende lejlighed beliggende på 1. salen i en velholdt ejendom med udsigt til grønne områder. Ejendommen er beliggende centralt på Østerbro med Søerne lige om hjørnet og i gåafstand til nærmeste metro station og daglige indkøbsmuligheder.

Man ankommer i lejlighedens entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til lejlighedens store stuerum med store vinduespartier mod grønne områder. Stuerummet er indrettet som opholdsstue med sofa, lænestol mv.. Ad dobbeltdøre er der adgang til en stor spisestue med vinduer mod gårdmiljø og indbygget vitrineskab. Fra spisestuen er videre adgang til et større køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet er adgang til et bryggers/vaskerum med vaskefaciliteter samt en separat brusekabine.

I den anden ende af lejligheden er indrettet lejlighedens primære soveværelse der er udstyret med dobbeltseng og har direkte adgang til eget badeværelse med kar og brus. Der forefindes yderligere et stort stuerum indrettet som endnu en opholdsstue, hvor der kan være mulighed for at etablere et gæsteværelse, hjemmekontor eller lignende. I forlængelse af stuerummet er endnu et godt soveværelse mod gården. Yderligere forefindes separat gæstetoilet.

Lejligheden udlejes fuldt møbleret med ældre og nogle antikke møbler. Alt er fuldt funktionelt.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK