Luksuslejlighed med udsigt på Papirøen

Tilbage til oversigt

Trangravsvej

B

Luksuslejlighed med udsigt på Papirøen

En urban oase omkranset af vand på alle fire sider, hvor mennesker mødes for at koble af, opleve kultur, spise god mad, bo – og nyde udsigten over vandet og indre København.

Øen har i godt 300 år lagt opdæmmet jord til en lang række vigtige funktioner for byen: fra skibsværft til krigshospital, kanonopbevaring, kuldepot og papirlager. I dag husker de fleste københavnere bedst tiden med oplagring af papir, som gav Christiansholm dens nuværende kaldenavn: PAPIRØEN.

Først for få år siden blev øen tilgængelig for almindelige københavnere, og især øens midlertidige madmarked blev en stor succes. I godt 300 år var øen et lukket område - skiftevist ejet af staten, søværnet, industrien og havnen – og i løbet af meget kort tid blev PAPIRØEN et nyt kulturelt centrum og en populær udflugtsdestination.

I de kommende år skal PAPIRØEN på endnu en rejse, når øen udvikles til et nyt bykvarter med nyskabende arkitektur, et vandkulturhus, internationalt hotel, madhal, boliger og unikke kulturtilbud. Det hele omgivet af en ny havnepromenade med rekreative aktiviteter.

Øen er placeret på den nye akse af oplevelser, gastronomi og kultur, der forbinder det klassiske København med alle de nyere tilbud på Holmen og Refshaleøen.

Her får du muligheden for at være en del af denne nye bydel og opleve papirøens fantastiske stemning på tæt hold.

Lejligheden indeholder rummelig entré, to gode soveværelser, badeværelse med brus samt vaskesøjle, åben stue i forbindelse med køkken som indeholder alle hårdhvidevarer. fra køkken/alrum er der direkte udgang til lejlighedens sydøst vendt altan med udsigt til
ud mod kanalen og til Knippels Bro.


Til lejligheden medfølger p-plads til parkeringskælder og depotrum.

Velkommen til Papirøen.

Udlejes ikke som delebolig.

Forbrugsudgifter er ikke inkluderet i lejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK