Skønt rækkehus i 3 plan

Tilbage til oversigt

Luftmarinegade

B

Skønt rækkehus i 3 plan

Lejeperiode 3 måneder.

Med en fordelagtig beliggenhed på Refshaleøen, med gåafstand til et af byens bedste bagerier, badebroen ved lystbådehavnen og mad-mekkaet 'Reffen', er dette byhus nu muligt at leje i en periode på op til 3 måneder i sommeren 2023. Huset udlejes fuldt møbleret og er lige til at flytte ind i og benytte fra 1. dag.

Man ankommer til husets sydvendte terrasse hvor hoveddøren er beliggende. Her ankommer man i møbleret entré med plads til overtøj og videre adgang til åbent køkken alrum med et stort spisebord. Hele stueplanet fremstår åbent og indbydende, med adgang til husets to private terrasser både foran og bag huset. Her er rigeligt plads til spisning, ophold og det daglige liv. Køkkenet er i god stand, har rigeligt bordplads og er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer. Der forefindes ligeledes badeværelse med vaskefaciliteter og separat brus i stueplan.

Ad intern trappe kommer man til 1. salen, som består af et stort, åbent rum med indbygget gæsteseng, som også fungerer som sofa og er vel integreret i stuerummet, som er beliggende her. Her er dejligt lyst med store vinduespartier over terrassen. På 1. salen er ligeledes husets separate soveværelse med skabsvæg og udsigt mod lystbådehavnen.

Husets 2. sal er indrettet som ét åbent rum, der kan anvendes til flere funktioner. Det er i dag indrettet som hjemmekontor, med to mulige arbejdspladser, store vinduespartier i begge ender af rummet samt ovenlysvinduer. Her er et godt indeklima og skønt naturligt lysindfald. 2. salen kan også indrettes til ét stort soveværelse, skulle man ønske dette.

Huset udlejes for en begrænset periode på op til 3 måneder. Huset er velegnet til enlige eller par - Evt. den mindre familie. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK