Luksuriøs herskabslejlighed - Fuldt møbleret

Tilbage til oversigt

Esplanaden

B

Luksuriøs herskabslejlighed - Fuldt møbleret

Mulig lejeperiode 6-9 måneder - Fuldt møbleret.

Imponerende gennemført lejlighed på en af Københavns absolut bedste beliggenheder.

Lejligheden er blevet gennemgribende renoveret i materialer af højeste kvalitet. Lejligheden er beliggende i en veldrevet ejendom med bl.a. attraktive og velholdte fællesarealer, altaner og elevator direkte i ejendommen. Lejligheden udlejes fuldt møbleret med luksuriøst møblement for en periode på op til 9 måneder.

Man ankommer i lejlighedens entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til et stort og åbent stuerum med mange flotte detaljer, højt til loftet og udsmykninger på vægge og træværk. Stuerummet er indrettet som spisestue og herfra er direkte udgang til en indbydende altan mod gårdmiljøet. I forlængelse af spisestue er adgang til en stor opholdsstue med vinduespartier mod Churchill Parken. Her er en flot udsigt til de grønne områder og en god følelse af privatliv. Opholdsstuen er indrettet som sofastue med tv, biopejs og et stort indbygget reolsystem med arbejdsplads.

Lejlighedens køkken ligger i delvist åben forbindelse med spisestuen - men kan aflukkes, hvis ønsket. Køkkenet er en flot snedkerkøkken i absolut højeste kvalitet udført med marmor bordplader og køkken ø. Der er siddepladser ved køkken øen og alle nødvendige hårde hvidevarer.

Der forefindes alt i alt tre gode soveværelser i lejligheden i varierende størrelser. Fælles for dem alle er, at de er rummelige, funktionelt indrettet og alle har adgang til indbyggede skabe og mindre arbejdspladser i værelserne. Det ene værelse er udført med walk-in skabsrum, mens de to øvrige har indbyggede skabsvægge. Lejlighedens badeværelse er udført med dobbelt håndvaks, separat bruseniche og er udført i eksklusive materialer. Yderligere er der adgang til et separat gæstetoilet samt vaskefaciliteter.

Lejligheden er beliggende lige overfor Kastellet og parken der omkranser dette. Der er kun få minutters gågang til vandet ved Toldboden og den offentlige transport ved Østerport station og metro.

Der er indrettet elevator direkte ind i lejligheden. Der er brugsret til et lukket gårdmiljø med plads til cykler mv.. Der er adgang til depotrum i lejligheden.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK