Nyrenoveret herskabsvilla på lukket vej i Hellerup

Tilbage til oversigt

Lundeskovsvej

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Nyrenoveret herskabsvilla på lukket vej i Hellerup

Smuk nyrenoveret herskabsvilla på eksklusiv lukket vej i Hellerup . Boligen er på 368 etagemeter med god plads til den store familie. Boligen ligger tæt ved Rygaards skole og ikke langt fra CIS. Her er 10 minutter på cykel fra Østerbrogade og endnu kortere til Hellerup strandvej, Hellerup Havn og Øresund.

Boligen er nyrenoveret i 2021 med smagfuld sans for de originale detaljer som småsprossede vinduer, smukke radiator skjulere og stuk i loftet.

Boligen består af smuk herskabelig hall, gæstetoilet, to store lyse stuer og den ene med kamin. Stort åbent spisekøkken med masser af plads til det store spisebord. Yderligere endnu en stue som også er oplagt til at benytte til kontor. Fra køkkenet er der åben adgang til boligens store træterrasse og have med plads til trampolin, fodboldnet og andet sjov.
Fra boligens sydvendte stuer er der udsigt til Søholmslunds Parken, der før var en skov, og som nu fungerer som byens bedste legeplads.
1.salen består af smuk fordelingsgang, 4 gode soveværelser og badeværelse med separat bus og badekar.
Boligens højloftede kælder/underetage har et stort indbydende værelse med fritlagte bjælker, en imponerende snedkerlavet vinkælder, vaskerum, masser af opbevaringsrum, et gæsteværelse og et badeværelse med brus.

Her er fyldt med charme, varme, og smukke detaljer.

Boligen kan lejes med eller uden møbler.

forbrugsudgifter er ikke inkluderet i huslejen.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK