Lejlighed med stor terrasse ud til skoven og tæt på Holte Havn

Tilbage til oversigt

Vejlesøparken

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Lejlighed med stor terrasse ud til skoven og tæt på Holte Havn

Denne unikke lejlighed på 185 m3 med panoramavinduer og skøn udsigt mod Vejlesøparkens grønne områder ligger centralt med kun 2. min. gang til Vejlesøen, 5. min. gang til Holte S-togs station og Holte Havn samt 10 min. gang til Holte Midtpunkt og diverse indkøbsmuligheder.
Lejligheden byder på:
• En rummelig entré med masser af indbygget opbevaringsplads.
• Et stort lyst køkken med spiseplads og alle hårde hvidevarer.
• En stor spisestue i åben forbindelse med dagligstuen, med udgang til den skønne vestvendte terrasse og indbyggede reoler.
• En yderst rummelig stue med panoramavinduer og gulv-til loft skydedør til altanen som kigger direkte ud på et fredet skovareal, hvilket gør altanen og stuen privat. Der er desuden brændeovn, indbyggede reoler og rig mulighed for flere sofaarrangementer.
• En ca. 50 m3 stor solrig terrasse i første række til det fredede skovareal. Der er sol fra kl. 11 og store plantekasser med smukke buske og vedligeholdelsesfri terrassebrædder. Der er som at have egen have med skøn udsigt uden at skulle lave alt havearbejdet.
• Tre værelser, herunder ét meget stort soveværelse med indbygget skabsvæg og egen østvendte altan samt to yderligere rummelige værelser, hvoraf endnu et har indbygget skabsvæg.
• To lyse badeværelser med indbyggede skabe, brus i begge og yderligere badekar i det ene
• Tilhørende privat kælderrum
Denne unikke lejlighed er endvidere både seniorvenlig med gode adgangsforhold og elevator samt familievenlig med mulighed for "børneafdeling" med to soveværelser samt badeværelse med kar i den ene ende og ”forældreafdeling” med eget badeværelse med brus i den anden.
I bosætter jer praktisk talt midt i skoven og får optimale forudsætninger for gåture, løbeture, cykelture og udflugter i øvrigt. Skoven i kvarteret er forbundet med Geels Skov, og I kan cykle hele vejen til Skodsborg herigennem. Der er kun få skridt til Vejlesøen og I kommer nemt på gåben til Kollelev Mose og Furesøen. Naturen er således allestedsnærværende, mens I samtidig befinder jer midt i alle byens muligheder.
Ejendommen er yderst velfungerende med gode parkeringsforhold, elevator, cykel-kælder, legeplads, grønne fællesområder og rig mulighed for husdyr. For mere information om ejendommen kan I evt. orientere jer på https://vejlesoeparken.dk/

Mulighed for delvis møblering.

Udlejes ikke som delebolig.

Forbrugsudgifter er ikke inkluderet i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK