Flot hus på 324 etagemeter

Tilbage til oversigt

Fuglegårdsvænget

B

Flot hus på 324 etagemeter

Huset er vel beliggende på en stille sidevej i Vangede med kort afstand til offentlig transport, daglige indkøbsmuligheder og grønne områder. Huset er blevet gennemgribende moderniseret for 6 år siden og står i flot og moderne stand - Klar til nye beboere.

Man ankommer i husets rummelige entre med plads til overtøj. Her er videre adgang til en stort og åbent stuerum med vinduespartier mod haven. Stuerummet er aflangt og er naturligt at inddele i opholds- og spiseafdeling. Stuerummet er i åben forbindelse med køkkenet, der fremstår moderne og rummeligt. Ved køkkenet er i dag indrettet en mindre spiseplads og et siddeområde ved køkkenets halvø. Fra stuerummet er udgang til en stor sydvendt træterrasse med indbyggede belysning, mulighed for overdækning mv.. Fra terrassen er en flot indbygget trappe ned til et flot orangeri samt en nedgravet trampolin.
I husets stueplan forefindes yderligere et soveværelse, der i dag er indrettet som legerum, og et badeværelse med separat bruseniche.

Husets 1. sal er karakteriseret ved et flot naturligt lysindfald ad kviste og ovenlysvinduer. Her er skrå vægge, men god plads og rummelige værelser. Her forefindes i alt 3 soveværelser i varierende størrelser og med indbyggede skabe. Husets primære badeværelse er på 1. salen og er udført med separat bruseniche, badekar og gulvvarme.

Husets kælder er på hele 120 m2 og fremstår højloftet, tør og yderst anvendelig. Her er hele seks disponible rum med mange anvendelsesmuligheder samt et badeværelse med bruseniche. Her er installeret BWT anlæg i husets teknikrum for blødgøring af vandet. Der er separat indgang til kælderen.

Der er attraktive udeområder tilknyttet huset i både forhave og baghave. Der er i baghaven meget privat og indrettet orangeri, legeområde, trampolin mv.. I husets forhave er indrettet en indhegnet pool til stor fornøjelse på en varm sommerdag. Der er ligeledes skur til opbevaring, carport, plantekasser og meget mere.

Huset udlejes for en periode på op til 24 måneder. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK