Penthouselejlighed i to plan - Fuldt møbleret

Tilbage til oversigt

Robert Jacobsens Vej

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

B

Penthouselejlighed i to plan - Fuldt møbleret

Lejligheden er beliggende i det arkitektonisk spændende byggeri, 8-tallet, som ligger med en pragtfuld beliggenhed til naturlige omgivelser. Lejligheden er beliggende øverst i ejendommen og fremstår privat og eksklusiv. Lejligheden udlejes fuldt møbleret for en periode på op til 24 måneder.

Man ankommer til lejlighedens private terrasse foran hoveddøren. Her er indrettet et hyggeligt område med siddepladser og blomsterkrukker. Herfra er videre adgang til den åbne entre med skabe til overtøj. Her er videre adgang til lejlighedens køkken og spisestue som er i én åben sammenhæng. Her er et fremragende lysindfald og en udsigt over nærområdet. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og fremstår i flot og moderne stand. I stueplan forefindes et stort soveværelse med indbyggede skabe og plads til øvrigt møblement og benyttelse. I stueplan forefindes også er gæstetoilet.

Ad intern trappe kommer man til lejlighedens første sal. Her er indrettet endnu et soveværelse med en flot udsigt - samt yderligere et værelse, som er indrettet som kontor og gæsteværelse. Der er yderligere en TV-stue på repos og lejlighedens badeværelse, der er indrettet med separat bruseniche samt vaskefaciliteter.

Der er attraktive fællesfaciliteter i ejendommen, såsom en flot og velholdt gårdhave. Der er elevator i ejendommen samt gode parkeringsmuligheder i området. Nærmeste metrostation i gåafstand.

Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK