Fantastisk moderne hus i Nødebo

Tilbage til oversigt

Kromarken

B

Fantastisk moderne hus i Nødebo

Udlejes for en periode på op til 6 måneder - Fuldt møbleret.

Huset er ideelt beliggende på en stor grund for enden af vejen. Grunden er vel udnyttet og er afskærmet fra indkig fra naboer mv.. Haven er sydvendt og er primært bestående af en stor græsplæne, divers beplantning og en nedgravet trampolin. Huset fremstår flot og moderne og er karakteriseret ved et flot naturligt lysindfald samt flotte snedkererede detaljer igennem hele huset.

Man ankommer i husets entre med plads til overtøj. Herfra er videre adgang til det åbne stuerum med ovenlysvinduer og store vinduespartier mod haven. Her er et fantastisk lysindfald og et godt sammenhold med udearealerne. Dørene kan åbnes fuldt op og her er direkte adgang til terrassen. Stuerummet er indrettet med spisestue i forbindelse med det åbne køkken. Køkkenet er udført med en køkken ø og alle nødvendige hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet er indrettet en opholdsstue med sofa, indbygget reol og sofa. Fra hele stuen er mulighed for udgang til terrasse og et godt udsyn.

Der forefindes hele fire soveværelser i huset. Der er i dag indrettet tre fantastiske børneværelser i sammenlignelige størrelser. De har alle individuelle særlige detaljer, såsom indbyggede senge, klatrevæg mv.. Husets primære soveværelse er udført med indbyggede skabe og har adgang til eget badeværelse med separat bruseniche. Det største badeværelse er 'gæstebadeværelset', der er udført med både bruseniche og karbad. Yderligere forefindes et godt bryggers med opbevaringsmulighed og vaskefaciliteter.

Der er attraktive udearealer til huset, som kræver minimum vedligehold. Der skal primært slås græs i den store have - og livet skal nydes på den sydvendte terrasse. Der er kun få minutters gå gang til Esrum sø, hvor der er rig mulighed for flere aktiviteter på vandet.

Husets udlejes fuldt møbleret for en periode på op til 6 måneder. Udlejes ikke som delebolig. Forbrugsudgifter er ikke inklusiv i huslejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK