Udsøgt liebhaveri - Femte Juni Plads

Tilbage til oversigt

Femte Juni Plads

B

Udsøgt liebhaveri - Femte Juni Plads

Liebhaverejendom på samlet 324 kvm plus tagterrasse beliggende på nok en af Frederiksbergs mest eftertragtede adresser kan nu lejes for 3 år. Der er gåafstand til Metro, S-tog, indkøb og den smukke Grøndalspark.
Villaen, hvor de 324 kvm fordeler sig på 4 plan er løbende renoveret og med utrolig mange smukke og usædvanlige detaljer - skal opleves.
Er indrettet med: entre, gæstetoilet, pragtfuld rustik køkken/alrum med alt hvidevarer samt indmuret brændeovn, i adskillesen mellem stue og køkken/alrum er der svensk porcelænsbrændeovn.
smuk trappe til de øverste planer Endvidere meget stort og lækkert badeværelse. første salen er indrettet med et værelse samt meget stort værelse med udgang til pragtfuld tagterrasse - dette rum kan efter aftale opdeles i yderligere 2-3 værelser.m også her er der brusebadeværelse. og svensk porcelænsbrændeovn Yderligere trappe til anden salen, der er indrettet som stort masterbedroom med påklædning samt hjemmekontor - fritlagte bjælker m.m.
en del af kælderen som lejlighed for teenager eller gæster med dejlig stue, soveværelse samt brusebadeværelse. Herudover almindelige depotrum m.m.
Grunden på 424 m2 er med ølandsbrud og terrasser så meget nem at passe. De specielt klippede træer og buske skal kun passes hvert andet år.
Ejendommen udlejes til international kunde.
Forbrug betales udover lejen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 16.00.

fre. kl. 9.00 - 15.30.
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK